September 2018

Mijn werk 'Koe voor het venster' is verkocht en naar IJsland vertrokken! Hier neemt de blije nieuwe eigenaar Sindri het werk in ontvangst @NH Hotel Veldhoven.

 

Januari 2019

Start van m'n nieuwe expositie in ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk. Het ophangen van de schilderijen is altijd een gezellige bezigheid! 'With a little help from my friends'.

Voor meer informatie zie 'Exposities'.

  

 

April 2019

Blij met mijn nieuwe expositie in Rijnhotel Arhem! Tot 11 oktober te bezichtigen. Met dank aan Anneke en Paul van BooArt. Voor meer informatie zie 'Exposities'.

  

 

Mei 2019

Tja dan voel je je wel heel klein voor zo'n groot werk van David Hockney..! Geweldige kunstenaar en geweldig mooie expositie @Van Gogh Museum. Je ziet goed de overeenkomsten tussen hem en Van Gogh!

 

Juni 2019

Op 7 juni was dan de uitreiking van het certificaat Schilderen van de Vrije Academie voor de Kunsten in Nunspeet, blij met deze prestatie! Werken zijn te zien in het Noord Veluws Museum Nunspeet tot 14 juli a.s. Voor meer informatie zie 'Exposities'.

              

 

Juli 2019

Geweldige expositie bezocht in het Singer museum Laren over de Duitse Expressionisten, een van mijn favoriete stromingen. Ook werken van een paar vrouwelijke kunstenaars gezien waaronder Paula Modersohn-Becker en de Nederlandse Lou Loeber. Weer veel inspiratie opgedaan!

     

 

Oktober 2019

In Kasteel het Nijenhuis (De Fundatie) in Heino naast de vaste collectie ook het 'oudere' werk van Jeroen Krabbé bekeken. Ter gelegenheid van Krabbés 75ste verjaardag zijn daar De ondergang van Abraham Reiss (2010), Dum Vivimus Vivamus (2013) en Het late licht (2017) nog een keer te bezoeken. Heel indrukwekkend. En wat een prachtige locatie!

               

 

Januari 2020

Vandaag mijn nieuwe expositie ingericht in het St Jansdal. Wat een mooie prominente plek zo rondom in de centrale hal.... dankdankdank!