Februari 2024

Foto 1: Het inpakken🎁

Foto 2: Aan de muur in Canada🇨🇦🖼️  

En dat binnen een week! Super vereerd dat ook aan de andere kant van de wereld mensen genieten van mijn schilderijen!

                

 

December 2023

Een mooie opdracht mogen maken😃 Dit hertenschilderij heeft een fantastisch plekje gekregen, ik wens de eigenaren er veel plezier mee!

 

           Augustus 2023

""Kunst in de etalage""

Drie maanden lang een mooie route door de binnenstad van Harderwjk met allerlei kunst in meer dan 30 etalages. Er hangen 3 werken van mij bij Cheyys Mode aan de Donkerstraat 21!

 

                              

                        

 

Juni 2023

Genoten van kunst, cultuur en natuur in Frankrijk! Met als hoogtepunt Auvers-sur-Oise waar Vincent van Gogh de laatste maanden van zijn leven woonde en waar hij samen met zijn broer begraven ligt.

 

Juni 2023

Superblij met mijn nieuwste expositie in het bezoekerscentrum bij Kasteel en Landgoed Staverden. Hier komen mijn landschappen en dierenschilderijen goed tot hun recht!

                                  

                

                          

 

Januari 2023

Het zorgpension in Ermelo ingericht met mijn schilderijen. Hier verblijven mensen tijdelijk na een ziekenhuisopname of operatie in een hotelachtige omgeving. Ik hoop dat het ze een beetje kleur en vrolijkheid brengt!

 

              

                           

                     

 

                   

 

        

 

September 2022

Afgelopen weekend meegedaan aan de Kunstroute Noord-West Veluwe. Ik kijk terug op een geslaagd weekend met veel leuke reacties en mooie gesprekken! Ondanks het slechte weer toch nog een goede opkomst! Ook nog een paar werken verkocht. Allemaal heel erg bedankt voor jullie komst!

                            

 

 

                        

 

                 

 

                                      

 

April 2022

Vandaag een nieuwe expositie ingericht bij 3 verschillende huisartsenpraktijken in medisch centrum Eikstaete Hoogeveen 🖼 Heel blij mee en ik hoop er ook veel andere mensen blij mee te maken!!

                          

 

Februari 2022

Hoera, de musea zijn weer geopend, ik heb het wel gemist! Vandaag bezocht ik de tentoonstelling 'Viva la Frida' in het Drents Museum Assen.

 

             

 

 

December 2021

Vanaf 1 december exposeer ik in het bezoekerscentrum van de Schaapskooi Ermelo. Heel blij met deze mooie plek! 

                        

 

                                         

 

 

Juni 2021

Het cursusjaar zit er weer op! Ondanks Corona konden we gelukkig toch ook nog gedeeltelijk naar de academie. Mooie nabespreking gehad en samen al onze werken bekeken. Binnenkort de (online) eindejaarsexpositie @vrijeacademienunspeet

 

Mei 2021

Altijd leuk en een eer om foto's toegestuurd te krijgen hoe mijn schilderijen uiteindelijk bij mensen aan de muur komen te hangen! 

       

 

September 2020

Afgelopen week mijn nieuwste expositie ingericht in De Nije Veste (Nijkerk). De kleurige omgeving is een perfecte combinatie met mijn kleurrijke schilderijen. Ik hoop dat ik er veel mensen blij mee kan maken!

            

             

 

                

Januari 2020

Vandaag mijn nieuwe expositie ingericht in het St Jansdal. Wat een mooie prominente plek zo rondom in de centrale hal.... dankdankdank!

        

 

         

                             

Oktober 2019

In Kasteel het Nijenhuis (De Fundatie) in Heino naast de vaste collectie ook het 'oudere' werk van Jeroen Krabbé bekeken. Ter gelegenheid van Krabbés 75ste verjaardag zijn daar De ondergang van Abraham Reiss (2010), Dum Vivimus Vivamus (2013) en Het late licht (2017) nog een keer te bezoeken. Heel indrukwekkend. En wat een prachtige locatie!

               

 

Juli 2019

Geweldige expositie bezocht in het Singer museum Laren over de Duitse Expressionisten, een van mijn favoriete stromingen. Ook werken van een paar vrouwelijke kunstenaars gezien waaronder Paula Modersohn-Becker en de Nederlandse Lou Loeber. Weer veel inspiratie opgedaan!

     

 

Juni 2019

Op 7 juni was dan de uitreiking van het certificaat Schilderen van de Vrije Academie voor de Kunsten in Nunspeet, blij met deze prestatie! Werken zijn te zien in het Noord Veluws Museum Nunspeet tot 14 juli a.s. Voor meer informatie zie 'Exposities'.

              

 

Mei 2019

Tja dan voel je je wel heel klein voor zo'n groot werk van David Hockney..! Geweldige kunstenaar en geweldig mooie expositie @Van Gogh Museum. Je ziet goed de overeenkomsten tussen hem en Van Gogh!

 

April 2019

Blij met mijn nieuwe expositie in Rijnhotel Arhem! Tot 11 oktober te bezichtigen. Met dank aan Anneke en Paul van BooArt. Voor meer informatie zie 'Exposities'.

  


Januari 2019

Start van m'n nieuwe expositie in ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk. Het ophangen van de schilderijen is altijd een gezellige bezigheid! 'With a little help from my friends'.

Voor meer informatie zie 'Exposities'.

  

 

September 2018

Mijn werk 'Koe voor het venster' is verkocht en naar IJsland vertrokken! Hier neemt de blije nieuwe eigenaar Sindri het werk in ontvangst @NH Hotel Veldhoven.